Wie is LS Make-up Artist?

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Laura Lassche Sanchez en ik ben al sinds kleins af aan geobsedeerd door Make-up en Hairstyling. Het is voor mij een tweede natuur geworden om mensen te observeren, om deze vervolgens in mijn hoofd zo stralend mogelijk voor de dag te kunnen laten komen. Gelukkig mag ik deze ideeën vaak in de praktijk brengen door het mooie vak wat ik uitoefen als Make-up Artist.

Sinds 2009 houd ik mijzelf op professioneel vlak bezig met visagie en hairstyling. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen succesvol afgerond en masterclasses bijgewoond. Ook doe ik regelmatig niet onverdienstelijk mee met make-up wedstrijden om mijn blik te verbreden en mijn creativiteit te tonen aan een groter publiek.

Ik ben o.a. beschikbaar voor: Fotoshoots, Evenementen, Workshops, Bruiloften, Modeshows en Publicaties. Kijk vooral rustig rond op mijn website en hopelijk tot snel!

Contact


Werkwijze

Om mijn klanten zo goed mogelijk te bedienen, werk ik normaliter aan de hand van het volgende stappenplan:

Intake

Tijdens de eerste kennismaking bespreek ik graag uitgebreid met je jouw wensen, gegevens en eventuele data. Door dit op een persoonlijke manier te doen (telefonisch/face-to-face) leer ik je goed kennen en kan ik je op basis daarvan zo goed mogelijk van dienst zijn.

Proefsessie

Voor de proefsessie spreken we af op een locatie wat jou goed uitkomt. Ik zal ervoor zorgen dat alles op het gebied van make-up en hairstyling precies zo komt te zitten zoals jij dat wenst. Uiteraard denk ik hierbij graag met je mee om voor de 100% tevredenheid te gaan. Uiteindelijk neem ik foto’s van het gewenste resultaat, zodat alles voor iedereen duidelijk is en blijft qua verwachtingen.

Het moment suprême

Voor de grote dag spreken we duidelijk met elkaar een tijdstip en locatie af. We zullen vervolgens toewerken naar het eerder overeengekomen eindresultaat. Het behoort ook tot de mogelijkheden dat ik later op de dag terugkeer voor een “touch up”.

Contact


Recensies

Caresse Blom

Caresse Blom

profmodel

Ontzettend bedankt, je hebt echt topwerk geleverd! Vind het zelfs zonde om het eraf te halen. Er zitten ZULKE mooie foto’s bij! Echt ook door het haar en de make-up, ik ben er blij mee!


Michelle van Dijk

Michelle van Dijk

model

Gisteren een geweldig watershootevent gehad. Het was een super leuke en leerzame dag. Make-up werd verzorgd door de fantastische en erg vriendelijke visagiste Laura, en begeleid door de aardige modelcoach Caresse!